Access Bars®

1 dgs opleiding
Access Bars®

Access Bars® is gecreëerd door Gary Douglas, zie foto hierboven van een lachende man. Deze techniek was zo’n 25 jaar geleden gecreëerd en wordt nog steeds door jong en minder jongeren gebruikt!

Kan jij je nog herinneren wanneer de laatste keer was dat jij je erg relaxt, verzorgd en gekoesterd voelde? Of is het lang geleden dat je zonder oordelen over jou en je lichaam heling en genegenheid hebt ontvangen?

Elke Access Bars® sessie kan 5-10 duizenden jaren van beperkingen, op het gebied van jouw leven dat correspondeert met een specifieke bar dat wordt aangeraakt, worden losgelaten. Dit is een ongelofelijke verzorgend en relax proces, beperkingen in alle aspecten in je leven worden ongedaan gemaakt zodat je bereid bent om te veranderen.

Tijdens deze Access Bars® opleidingsdag ontvangt je twee keer en geeft je twee keer, je krijgt ook een aantal tools om je leven dagelijks te vergemakelijken.
Hoeveel beperkingen kan je tijdens deze workshop vaarwel zeggen?

Something For Everyone!

Hoe vaak in je leven besteed je aan het ‘doen’ in plaats van het ‘ontvangen’? Heb je gemerkt dat jouw leven is nog niet zoals je wilt hoe het is? Je kan alles hebben waar je ernaar verlangt (en zelfs meer!) als je bereid bent om meer te ontvangen en misschien iets minder doen! Door middel van het ontvangen of het leren van de Access Bars® laat je meer toe in je leven om dit aan je te kunnen tonen.

Access Bars® heeft duizenden mensen geassisteerd met hun veranderingen op vele aspecten van hun lichaam en hun leven. Inclusief slaap, gezondheid, gewicht, financiën, sex en relaties, angst, stress en zo veel meer. In het slechtste geval krijgt je het gevoel dat je een geweldige massage  hebt gehad. In het beste geval kan je leven veranderen in iets groots met gemak.

Een Access Bars® workshop is meestal een vereiste om andere Access Consciousness® Kern klassen te kunnen volgen zodat jouw lichaam makkelijk de veranderingen en processen kunt verwerken.

Access Bars® en kinderen

Access Bars® is geschikt voor kinderen; zowel ontvangen als geven van een sessie. Ze zijn dus van harte welkom, samen met hun ouder(s), op de workshop.

Kinderen vinden het heerlijk om te ontvangen en/of te geven. Een Bars sessie tussen ouder en kind creëert verbinding zonder te moeten praten. Beter kunnen leren (vooral vlak voor een toets) en ontlading na een (drukke school)dag zijn de meest voorkomende resultaten die we horen na een Bars sessie bij een kind. Lees in FAQ nog meer wat voor resultaten bij een kind kan ontstaan.    

Ik ontvang regelmatig een Bars-sessie van Sylvia. Iets wat ik aan iedereen kan aanbevelen!

Het verschaft me elke keer veel helderheid en ruimte in mijn hoofd. Daar heb ik nog dagenlang plezier van na de sessie. Regelmatig heeft het ook andere onverwachte positieve effecten.

Laatst ontving ik een sessie van haar. De volgende morgen werd ik na een korte nacht enorm helder en vol energie wakker. Ik ben die dag van 6:30 tot 23:00 aan één stuk door helder en vol energie aan het creëren geweest met alles wat er maar langs kwam. ‘s Avonds realiseerde ik mij dat ik de hele dag nog niet de behoefte had gehad om ook maar iets te eten. Om 23:00 was ik nog net zo helder en energiek als toen ik wakker werd!
Dank je wel Sylvia voor de krachtige Bars-sessies! Ik weet elke sessie is anders, en ik laat me graag weer verrassen door het effect ervan! Hoe wordt het nog beter dan dat? En wat is er nog meer mogelijk?
Anton Klijnsma

De Bars Class bij Sylvia voelde voor mij alsof ik op de juiste tijd en juiste plek was.

Ik kende Sylvia nog niet persoonlijk maar al snel voelde het alsof ik haar al jaren kende. Sylvia is heel goed in staat om je welkom te laten voelen, veilig en vertrouwd. Een goede basis om gedachten en overtuigingen die jou niet meer dienen, met hulp van Sylvia, los te laten.

De Bars leren bij Sylvia gebeurt met humor en waar nodig wijst ze je handen zonder je het gevoel te geven dat je iets fout deed. Een Bars Class bij Sylvia is echt een feestje!

Amanda - uit Katwijk

Wat wordt jouw ervaring?

Heb jij een vraag? Klik hier om direct naar faq te gaan.

Investering & datum workshop

Het investeringsbedrag voor de eerste keer is €300,-* (internationaal vast gezet tarief).
De helft van de prijs als je voor de 2e, 3e, 4e etc etc keer meedoet. De herhalers hoeft niet per sé bij dezelfde facilitator zijn of uit dezelfde land.

Kinderen: gratis als een ouder meedoet
Tiener 16jr & 17jr: 50% korting

Datum workshop

De eerstvolgende opleidingsdag/workshop:

 =>> Vanwege de huidige maatregelen omtrent corona, doen we het anders; hieronder zie je een afbeelding van de komende bars opleiding, en jij mag
mij een mail opsturen met enkele dagen als optie wanneer jij een Access Bars workshop wilt volgen.

 ==>> Datum: wanneer jij wilt?
Locatie: wat is jouw voorkeur?
Stuur gerust een mail en bespreek de mogelijkheden 🙂

*incl. btw, handleiding, koffie/thee, versnaperingen

 

Meest gestelde vragen / FAQ

Leer ik tijdens deze dag allen maar één techniek, dus de Access Bars®?

Tijdens de 1dgs opleiding leer je Access Consciousness® beter kennen. Je ontvangt ook ongeveer 3 verschillende tools zodat je meteen aan de slag kan met meer rust en ruimte in je leven te creëren.

Moet ik tijdens het leren van Access Bars® kleding uittrekken?

Nee, dat is niet nodig! Er worden bij Bars een aantal plekken op je hoofd, voeten en handen aangeraakt.
(Half) naakt om een Access workshop te kunnen deelnemen is niet een must!

Als je een hoofddoek draagt, hoeft je deze niet eens af te doen om deel te kunnen nemen.

Waarom stimuleren jullie dat kinderen ook meedoen?

Deelname van kinderen is niet een verplichting maar aan te bevelen. Kinderen hebben heel veel baat bij een Bars sessie, dit zonder te hoeven praten.

De resultaten van een Bars sessie van kinderen die we ontvangen zijn:

 • Rustiger worden, ontspannender zijn.
 • Sneller in slaap vallen.
 • Beter kunnen leren.
 • Beter kunnen omgaan met spanningen van o.a. de ouders/thuissituatie of school.
 • Beter kunnen omgaan met preseterende situatie zoals schooltoets of deelname sportwedstrijd.
 • Betere relatie tussen kind en ouder (als de ouder degene is die de Bars sessie geeft of ontvangt van de kind).
Waar kan ik na deze 1dgs opleiding de techniek gebruiken?
Na de workshop kunt je deze techniek voor privé doeleinden en als toevoeging voor je eigen bedrijf.
Wat zijn de resultaten na een behandeling/sessie?
Hieronder zie je de mogelijkheden die bij ons bekend zijn:

Privé:

 • Diepere ontspanning
 • Betere sex / meer genieten tijdens het vrijen
 • Minder last van depressie
 • Beter slapen
 • Meer Zen-gevoel
 • Minder last van astma
 • Meer jezelf (weer) te (h)erkennen
 • Minder last van heftige emoties
 • Lekkerder in je vel zitten
 • Opgeruimd hoofd
 • Meer ruimte in je hoofd
 • Rust in je hoofd en leven
 • Mogelijkheden (weer) kunnen zien
 • Minder last van fysieke ongemakken
 • Liefdesverdriet verzachten
 • Ondersteuning bij rouw/verlies
Welke beroep moet ik hebben om Bars als een toevoeging voor mijn bedrijf te kunnen hebben?
Als je in de onderstaande beroepsgroepen zit dan kan deze techniek een toevoeging zijn. Vraag aan het begin van de workshop hoe.

 • Visagist
 • Masseur
 • Chiropractor
 • Alternatieve geneeskunde
 • Danser/danseres
 • Vroedvrouw
 • Acupuncturist
 • Energie therapeut
 • Ouderschap
 • Life coach
 • Leerkracht
Waar mag ik een sessie geven?

Waar ter wereld jij wilt en bent 🙂

Na de opleiding ben je een Bars practitioner, je mag een sessie geven overal ter wereld. Je mag de sessie gratis geven of een bedrag voor vragen.

Waarom zou ik bij jou een Access Bars® opleiding doen? Het is nu toch best wel booming en ik kan het overal volgen?

Het is een kwestie van een keus maken 🙂 Je kunt een Access Bars® opleiding deelnemen bij een andere gecertificeerde facilitator EN ook bij mij. Het is dus echt een kwestie van kiezen bij wie je de volgende workshop wilt volgen 🙂

Wat is jouw eigen ervaring eigenlijk Sylvia? Hoe was jouw ervaring met je eerste Bars workshop en sessie?

Ahh dank je wel voor die vragen 😀 Mijn eerste Bars sessie was in het voorjaar van 2012. Ik viel meteen in slaap toen ik die sessie ontving, het leek alsof er vrachtwagenvol met (oude) troep van mij weggevoerd werd hahaha
De 1e Bars class/workshop die ik volgde was augustus 2012, sindsdien ontvang ik gemiddeld 1x p.w. een Bars sessie. Elke Bars sessie is anders, ook al ontvang ik van dezelfde persoon en dezelfde tijdsduur! Ook is het faciliteren of deelnemen van een Bars class elke keer anders, de dynamiek is nl anders. 
Ik gebruik Access Bars sessie voor bijna alles; betere slaapkwaliteit, omgaan met teleurstellingen, lekkerder in mijn vel te zitten, vlak voor een spannende gebeurtenis en gewoon zomaar omdat het lekker is 🙂

Kan ik gewoon een sessie bij je boeken i.p.v. een hele dag workshop te volgen?

Dat kan natuurlijk ook! De minimale afname van een privé Bars sessie bij mij is drie. Mail me anders op access.sylvia@gmail.com voor je eerste privé sessie bij mij en de mogelijkheden. 

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.