De

Foundation

 4 daags opleiding

De Foundation van Access Consciousness®

Wat als je een schat vol met tools ontvangt die je levens kunt veranderen?
En je kunt altijd toegang hebben tot die tools? Of het nou overdag is of ‘s nachts, op een werkdag of tijdens het weekend.
Een set tools die je kunt gebruiken voor vele gebieden in jouw leven?
Tools die jouw leven makkelijker maakt, veranderingen brengt op gebieden zoals relatie, financiën, lichamelijk en geestelijke gezondheid?

De Foundation workshop is een 4-daagse* workshop. Het is een reis die je neemt om jouw huidige fundering te bekijken, los te maken en een nieuwe fundering te creëren.
Tijdens deze 4 volle dagen ontvang je tools om op energetische niveau jouw blokkades te kunnen verwijderen met gemak. Zo wordt het leven creëren die je ooit wist en misschien bent vergeten, weer mogelijk gemaakt.

 

Als je eerder een Access Bars class hebt gevolgd, dan kan je deze 4-daagse volgen. Nog geen Access Bars class gevolgd? Klik dan hier en bekijk de eerstvolgende cursus data.

*Vanwege de Corona maatregelen kan deze workshop langer dan 4 dagen zijn, zoals 5 dagen waar we een paar uur de stof online of live behandelen.

 

Something For Everyone!

De Foundation workshop en kinderen

De Foundation is geschikt voor kinderen voor alle leeftijden. Ze leren van jongs af aan om hun eigen leven te creëren en hun weten in kracht te (her)ontdekken.  Ze zijn dus van harte welkom, samen met hun ouder(s), op de workshop.

Kinderen vinden het bijwonen van Access Consciousness workshops geweldig! Het is een plek waar ze niet in een bepaalde ‘hokje’ moeten en een dag (of paar dagen) waar ze samen met een ouder kan doorbrengen. Kinderen ontvangen sneller dan een volwassene, dus ze zijn eerder klaar.  Lees in FAQ nog meer wat voor resultaten bij een kind kan ontstaan.    

Heb jij een vraag? Klik hier om direct naar faq te gaan.

Investering & datum workshop

Het investeringsbedrag voor de eerste keer is €1.400,-* (internationaal vast gezet tarief).
De helft van de prijs als je voor de 2e, 3e, 4e etc etc binnen 12 maanden meedoet. De herhalers hoeft niet per sé bij dezelfde facilitator zijn of uit dezelfde land.

Kinderen: gratis als een ouder meedoet
Tieners 16jr & 17jr: 50% korting

Datum workshop

De eerstvolgende Foundation workshop/cursus:

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

 ==>> Datum: wanneer jij wilt?
Locatie: wat is jouw voorkeur?
Stuur gerust een mail en bespreek de mogelijkheden 🙂

*incl. btw, handleiding, koffie/thee, versnaperingen (in persoon)

Meest gestelde vragen / FAQ

Waarom moet ik eerst Access Bars doen voordat ik deze 4-daagse workshop mag volgen?

Tijdens de 1dgs Access Bars opleiding leer je Access Consciousness® beter kennen. Op die dag leer je dus de basis van Access en ontvang je tijdens deze 4-daagse workshop nog meer tools kennen.

Ik heb pas Access Bars® geleerd, kan ik dan alsnog meedoen met De Foundation?

Ja hoor! Er zijn deelnemers die één dag daarvoor voor het eerst een Access Bars cursus hebben gevolgd, meteen de volgende dag 4-daagse Foundation meedoen.

Waarom stimuleren jullie dat kinderen ook mee moet doen?

Deelname van kinderen is niet een verplichting maar aan te bevelen.
De Foundation is pragmatisch en werkt op energetische vlak. Energie is iets wat kinderen heel goed snappen, ook de ukkies die misschien nog geen volledige zin uit kan spreken. De Foundation kan dus een bijdrage zijn aan het kind zelf en kinderen zijn een bijdrage aan anderen. Dus jouw kindje kan energetisch een bijdrage voor jou zijn tijdens de workshop en andersom ook. Het is een hele andere manier van met elkaar verbinden, hoe geweldig is dat?

Voor wie is deze 4-daagse workshop/cursus voor bedoeld?

Voor iedereen die meer handvatten en tools om zijn/haar eigen leven te creëren.
Voor iedereen die naar iets meer lichtheid in hun leven kiezen.
Voor iedereen die stiekem meer gelukkiger willen zijn. 
Voor de zoekers die willen zaaien voor een prachtiger planeet. 

Wat zijn de resultaten na deze 4-daagse workshop?

Dat is per persoon anders en na het volgen van een Foundation workshop ook anders. 
Na een Foundation cursus verandert wel iets in je leven, soms zie je meteen wat dat is en soms merk je dat pas veel later pas.
Je gaat sowieso voorwaarts naar huis met tools waarmee je ook voorwaarts je leven verder kan gaan.

Ik wil graag Foundation doen maar vanwege covid of quarantaine kan ik niet op locatie komen...

Vanwege huidige Covid relematen mogen de Facilitators van Gary (oprichter van Access Consciousness) ook de Foundation online faciliteren. Dus je kunt ook online de Foundation workshop volgen, laat dit aan ons snel weten zodat online verbinding opgezet kan worden. Als je voor online deelname kiest, dan dient je constant je camera aan te zetten en present zijn, anders kan jouw deelname niet geteld worden om bijvoorbeeld je creditatie te kunnen behalen.

Waarom zou ik bij jou een Foundation cursus doen?

Het is een kwestie van een keus maken 🙂 Je kunt een Foundation cursus deelnemen bij een andere gecertificeerde facilitator EN ook bij mij. Het is dus echt een kwestie van kiezen bij wie je de volgende Access workshop wilt volgen 🙂

Wat is jouw eigen ervaring eigenlijk Sylvia? Hoe was jouw ervaring met je eerste Foundation cursus?

Ahh dank je wel voor die vragen 😀 Mijn eerste Foundation workshop die ik volgde was in het najaar van 2012. Ik kreeg enorme veel tools die ik nooit eerder heb gezien of gehoord, en toch klinken ze wel bekend voor haha
Kijk gerust ook naar het gesprek die ik met Sophy voerde, daar deelde ik ook mijn verhaal.

Kan ik gewoon een sessie bij je boeken i.p.v. 4 dagen lang workshop te volgen?

Ik geef ook privé sessies en een coaching traject waar de Foundation tools ter sprake komen en gehanteerd worden. Als je hier interesse hebt, stuur me gerust een mail: sylvia@barsbe.com